Priser 2022


Overnatting kommer utenom prisene under, og bestilles i påmeldingsskjemaet. Enkeltrom 995,- og dobbeltrom 1395,- per natt, inkludert frokost.

Ostesymposium på Oscarsborg Hotell og Resort
Inkluderer deltagelse man-ons med lunsj, pausesnacks, middag og festmiddag
Kr 1500 inkl moms per person.

Kurs 1: Ystekurs i ricotta og steikeost, samt omvisning i piloten på NMBU (maks 15) 
Kursleder: Markus Koot
Mandag 14.mars kl. 09.00–15.00 
Kr 750,- inkl moms per person. 

Kurs 2: HACCP-kurs på Oscarsborg (maks 24) 
Kursleder: Ragnhild Nordbø og Gro Kleiberg
Du må velge pasteurisert eller upasteurisert ved påmelding.
Mandag 14.mars kl. 09.45–15.00
Kr 750,- inkl moms per person.

Kurs 3: Modning av ost for viderekomne på Eiker gårdsysteri (maks 15)
Kursleder: Pascale Baudonnel og Stephan Ryffel 
Onsdag 16.mars kl. 10.45-17.00
Kurset vil gå på norsk og engelsk.
Kr 750,- inkl moms per person.

Økologisk nettverkssamling på Rygge Meieri, gårdsutsalg og Bjølsund Gård.
Onsdag 16.mars kl. 13.00 -17.00
Dialog og erfaringsutveksling om økologisk osteproduksjon og omvisning. 
Målgruppe: Økologiske osteprodusenter og produsenter som ønsker å legge om til økologisk drift.
Gratis


Påmeldingsfrist: Fristen har gått ut

Norsk Gardsost  - post@norskgardsost.no - Telefon 41433510