Personvernerklæring

Om nettstedet

Eieren av dette nettstedet er Norsk Gardsost, Dalsvegen 211, Heggenes, tlf. 918 89 806, post@norskgardsost.no. Vårt organisasjonsnummer er 979 603 150.

Formålet med behandling av personopplysninger

I forbindelse med kundeforhold må vi innhente personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og lignende. Disse opplysningene brukes utelukkende i forbindelse med kundeforholdet. Vi lagrer opplysningene så lenge vi har et kundeforhold. Du har rett til innsyn, korrigering og sletting av opplysninger som vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi ta vare på opplysninger så lenge det er hensiktsmessig, eller så lenge vi er pålagt å gjøre det i samsvar med for eksempel regnskapsloven.

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Vi utleverer ikke personopplysninger til tredjepart med mindre vi blir pålagt å gjøre det av offentlige myndigheter.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet. Når du besøker nettstedet vårt, gir du ditt samtykke til dette. Informasjonskapsler er standardteknologi som de fleste nettsteder bruker. Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse når du besøker nettstedet vårt. Hvis du ikke ønsker informasjonskapsler, kan du bruke innstillinger i nettleseren din til å blokkere disse. Hvis du velger å gjøre det, kan det føre til at nettstedet ikke fungerer optimalt. Vi bruker informasjonskapsler fra WordPress, Google Analytics og Facebook.

Dine rettigheter

EUs personvernforordning gir deg rett til innsyn i de opplysningene som vi har registrert om deg. Du har også rett til å be oss om å korrigere eller slette personopplysningene dine. Kontakt oss hvis du ønsker å benytte deg av rettighetene dine.

Behandlingsansvarlig

Styreleder i Norsk Gardsost er behandlingsansvarlig. Vi etterstreber å alltid følge personvernlovgivningen. Ta kontakt hvis du har spørsmål.