Praktisk info

Ankomst og oppstart

Det er mulig å sjekke inn på hotellet mandag fra kl 15.00. Registerering til Ostesymposium starter kl 16 i rommet som heter Ellens Utsikt. Det blir lett servering fra kl 15.30 i naborommet til Ellens Utsikt. Programmet starter kl 16.30.  

Hvis du ankommer søndag kan du også sjekke inn fra kl 15. 

Transport

Sola Strand Hotell ligger 15 km sør for Stavanger og 2 km fra Stavanger lufthavn, Sola. Det er gode vei- og fergeforbindelser mot Bergen i vest og Kristiansand i sør. Det er gratis parkering ved hotellet, og de tilbyr elbil-lading for hotellets gjester, med både standard ladere og Tesla destinasjonsladere.

Det finnes direkteruter til rundt 40 destinasjoner inn og utland fra Stavanger lufthavn, Sola. Se oversikt her.
Det finnes også flere bussforbindelser ved holdeplassen som ligger ca 1,5 km fra hotellet.
Se Kolombus for informasjon om deres ruter.
Se informasjon om flybussen sine ruter her.

 

Om Sola Strand Hotell

Ostesymposium 2024 arrangeres på Sola Strand Hotell. Hotellet ligger ved sanddynene midt på Solastranden nært Stavanger. 

Hotellet har en lang og spennende historie. Hotellet ble først startet opp av restauratøren Rasmus Christoffersen i 1914. Christoffersen var selv fra Stavanger, og åpnet hotellet som et spisested for tilreisende og lokale Stavanger-beboere, i idylliske omgivelser i strandkanten.

Dessverre gikk restauranten dårlig de første 10-12 årene, og i 1927 solgte Christoffersen restauranten til paret Ellen og Axel Lund. Axel Lund har i ettertid blitt kjent for å ha kjøpt og drevet flere av Norges mest kjente hoteller. De neste årene ble dette hotellet i Stavanger bygget ut og totalrenovert. Hotellet fikk en helt ny spisesal, kalt Sverresalen, som fortsatt finnes den dag i dag.

Meld deg på