Program

Hvor?

Sola Strand Hotell, Stavanger

Når?

11.-13.mars 2024

Påmelding?

Trykk her for å se årets presentasjoner fra de ulike foredragsholderne.

Mandag 11.mars

Kurs
Praktisk kurs – myk rødkittost (eng) v/Patrick Anglade og Lise Brunborg på Stavanger Ysteri (maks 12 deltagere)
Mandag kl. 09.00-14.00 
14.15-14.45: Felles avgang med private biler til Sola Strand Hotell

Teorikurs – Kulturer (eng) v/Insa Petersen på Sola Strand Hotell
Del 1 mandag kl. 12.30-15.30 og del 2 onsdag kl. 13.00-15.00

Teorikurs – Prøvetaking og mattryggleik v/Ragnhild Nordbø på Sola Strand Hotell
Del 1 mandag kl. 12.30-15.30 og del 2 onsdag kl. 13.00-15.00

Fellesprogram – Ellens Utsikt
15.30-16.00: Bakst, kaffe, te
16.00-16.30: Registrering
16.30-17.00: Åpning og visning av “Den siste ostemaker”
17.00-17.40: Oster i tidens smak – På sporet av de norske ur-ostene v/Annechen Bahr Bugge
17.40-17.55: Gladmat og Matstrategi for Rogaland Fylkeskommune v/Maren Skjelde
17.55-18.00: Benstrekk
18.00-18.45: “Melkefett, et dykk i debatten” v/Simon Erling Nutter Dunkel UIB eller Forberede Ostesymposiets ostebuffèt (maks 10 deltagere)
19.30-20.00: Ostesymposiets ostebuffèt presenteres i Mountroyalsalen
20.00-22.00: Middag serveres i Sverresalen

Tirsdag 12.mars

Onsdag 13.mars

Meld deg på